+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Hostel Praha Ládví Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 197 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    75%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

František Richtr

rodina s malými dětmi, 14.8.2022

Letohrad Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Doporučuji všem čistota cena perfektní

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 9.8.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.7.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Bernatik

jednotlivec, 24.7.2022

Olomouc Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vstřícnost, poradek a ochota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Květa

jednotlivec, 17.7.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemné uvítání a rozloučení. Čistota ve všech prostorách.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.7.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den,klid,čistota a pohoda se nám libila.

  • Vzhledem k tomu,že mám ráda tmu když spím mi chyběla tma ????...1závěs je málo. Ale to je pouze můj osobní náhled.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 9.6.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
20 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Renata

dospělý pár, 7.6.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • V hostelu je čisto. Všechno funguje jak má. Potěšil mě automat na kávu u recepce. Nachází se v blízkosti stanice metra.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Daniela

skupina přátel, 6.6.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.5.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 20.5.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Čistota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.5.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.5.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Lubomír

jednotlivec, 21.4.2022

Polešovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Ochota personálu a již tradičně čisto.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.11.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Všechno je hodně slyšet, přicházeli turisté pozdě v noci po 22h a dělali na chodbách hluk, nebrali žádny ohled na to, že by tam třeba někdo mohl už spát, bouchali dveřmi, několikrát mě vzbudili večer a brzo ráno se opakovalo téměř to samé.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdeněk

jednotlivec, 31.10.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Klidné prostředí a lokalita

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 19.10.2021

Zlin Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 30.8.2021

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
55 %
  • Na ubytování se mi líbilo, že když mi bylo zima, tak mi paní recepční poskytla deku a polštář navíc. Dokonce sama od sebe přinesla i kamínka. Dále hodnotím kladně čistotu na wc i v koupelně. Dobrý byl i automat s kávou.

  • Co už se mi nelíbilo, tak bylo otřesné povlečení na polštáři, v pokoji to podivně smrdělo - proto se tam asi muselo neustále větrat, a pak mi byla ta zima. Sice jsem bydlela sama, ale původně to byl pokoj pro tři. Vtipné bylo, že zde byla jedna jediná dvojzásuvka u vchodových dvěří a moje postel u okna, tj. přes celý pokoj. S tím souvisí i absence malé lampičky na noční čtení a složité nabíjení telefonu. (Když jsem viděla ostatní pokoje, ty lampičky měly, takže ano, tohle není přiměřené té ceně, co jsem zaplatila!) Nevýhodu také vidím ve společných koupelnách pro (asi) všechny pokoje, chodit v noční košili tak daleko nebylo nic moc...

Personál
6
Služby
0
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Lubomír

jednotlivec, 27.6.2021

Polešovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Ochota a vstřícnost personálu a čistota sociálních zařízení v celém objektu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10